Konsumentverket örebro

konsumentverket örebro

Konsumentverket har granskat Länstrafiken i Örebro och kritiserar nu bolaget bland annat för vilseledande marknadsföring. Vi guidar dig rätt så du får svar på din konsumentfråga. Länstrafiken Örebro följer inte lagen om resenärernas rättigheter. Det menar Konsumentverket efter en granskning.

Konsumentverket örebro - anser att

Kritik riktas också mot att förseningsersättningen presenteras som en slags förmån, trots att det redan är konsumentens lagliga rättighet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Sidan på teckenspråk Ta del av denna sida på teckenspråk. Konsumentverket , Länstrafiken Örebro. Bland annat när det kommer till information om ersättning vid förseningar.

Konsumentverket örebro - dagar

Kontakta Servicecenter på 10 Bland det som kritiseras är informationen om resenärernas rättigheter, både i länstrafikens broschyrer, dess hemsida och dess app. Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Som privatperson kan du få juridisk rådgivning på Servicecenter onsdagar kl. Länstrafiken får kritik för bristande information, vilseledande marknadsföring och oskälig avtalsvillkor enligt Konsumentverkets uppfattning. Kontakta Servicecenter för att boka en telefontid när du kan bli uppringd. Med tillhörande lärarhandledning och elevmaterial. konsumentverket örebro

Konsumentverket örebro Video

balder och jag i säfsen

0 reaktioner på ”Konsumentverket örebro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *