Fodervärdsavtal häst

fodervärdsavtal häst

Övrigt gånger jag hyrt ut hästar på foder har jag skrivit egna kontrakt och då varit ganska överdrivet detaljerad och exakt. Inte så mycket för att jag inte litar på fodervärden utan mest för att om hästen sköts på ett sätt jag inte anser är rätt kan jag peka på den punkten i kontraktet utan att behöva komma med. Fråga om vad som skall stå med i ett fodervärdskontrakt är svår att besvara, eftersom det bland annat beror på hur hästen skall användas under fodervärdstiden. Om hästen skall användas för att få ett föl finns andra krav än om hästen skall användas för tävling. Jag skall dock göra ett försök att räkna upp de saker som bör. Kontraktet gäller hästen. tiden ___________och är bindande för båda parter förutsatt att nedanstående överenskomna villkor uppfylles. I annat fall äger hästägaren rätt att säga upp fodervärden med omedelbar verkan. Fodervärden står då för uppstallningskostnaderna resterande del av hyresperioden, max kr/ månad.

Fodervärdsavtal häst - alternativ

Hästen jag har på foder nu har jag haft på prov i snart 2 månader då han inte var igångsatt innan och nu när dom 2 månaderna gått ut ska vi skriva nytt kontrakt på ett halvår och efter det kommer ägaren erbjuda mig att köpa honom. LRF Häst i Bryssel. I avtalsformulären brukar det dock ofta vara bestämt att avtalet kan upphöra omedelbart om någon av parterna i något väsentligt avseende bryter mot avtalets bestämmelser. Om kött och övergödning. Övrigt gånger jag hyrt ut hästar på foder har jag skrivit egna kontrakt och då varit ganska överdrivet detaljerad och exakt. Skriv ett nytt inlägg! fodervärdsavtal häst

Fodervärdsavtal häst Video

Bonito

Fodervärdsavtal häst - 424

Glassidén kom under ett mjölkpass. Nomineringar årets nötköttsföretag Uppstallning skall ske i box. Så drabbar torkan årets spannmålsskörd. Mallarna är framtagna i samarbete med jurister på LRF Konsult.

0 reaktioner på ”Fodervärdsavtal häst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *